Pannahisen hillua
Tästä tulee sellaista ruosteentulista.
-pari tölkkiä tomsumurskaa kaddilaan
-kymmenkunta oikeasti äkäistä tsiliä silppuna perään (siemenet hittoon, muu uimaan)
-valkosipulaa ainakin yksi koko setti kökkään (juu, ja tietenkin kuorittuina ja silputtuna)
-suolaa, mustapippuraa, oreganoa ja 0,5-1 dl etikkaa (puna-valko-väki-omena, mut en lähtisi balsamicoporukoihin)
-paprikaa silppuna (phiiliksen mukaan, jos kaddilaan vielä mahtuu)
-happaman ompun verran samalla lailla kuin paprikaa
-Huudata parikymmentä minuuttia ja lisää hillosokrua 3,5 - 4 desiä. Aja vielä viitisen minuuttia ja tolkitä.
-Hyydyttyään aika mainiota vähän siellä sun täällä, mutta esim. lihan kartturina ja pastasoosin mausteena erityisen havaittua.
2 Comments:
Mainio idea "joulukukaksi" kavereille! Pitää pikapuoliin tehdä koe-erä, notta tietää, montako ja minkäkokoista purkillista ohjeesta syntyy. Juhla painaa niskaan ja purkit on hankkimatta! Muksut kulkee jo varpaillaan, kun maikkoo on parikin kertaa kieltänyt olemasta utelias "näin joulun alla." Lunta on tullut parina päivänä 20 cm ja työkaverit laulaa joululauluja. Stressiä pukkaa!
Mä voin lahjoittaa teille pussillisen ylivuotisia (toissajoululta) pipareita, jos se helpottaisi tuskaa? Me ei syödä pipareita, mutta niiden leipominen on hyvin hauskaa :-D
Post a Comment
<< Home