Kermit-kastike
Tein eilen lohipiirakan. Tänään päähänpistosta tein loppupiirakan rinnalle kylmän vihreän kastikkeen. Suolaisen piirakan rinnalla tämä makea soosi sai kehut. Oli aika kiva twist.
-kourallinen tuoreita herneitä (ne pyöreät)
-parin peukalon kokoinen pala päärynää
-saman verran ylijäänyttä vesimelonia
-ruohosipulaa puolisen desiä
-suolaa
-mustapippuria
-vissyä desi-pari tai tuntuman mukaan
-(valkosipulan kynsi)
Vissyä vaille kaikki blenderiin ja meteli päälle. Ohenna sileää massaa kylmällä vissyllä kastikemaiseksi. Kuitenkin niin sensitiivisesti, ettei ihan kaikki hiilihapot pakene.
Äijävissyllä tämä olisi voinut olla pirteämpi, mutta svengasipa se näinkin.
2 Comments:
Huomenta.
This comment has been removed by a blog administrator.
Post a Comment
<< Home