Soppaa

Thursday, March 09, 2006

HP! HP!*

Tyttäret on bussissa matkalla Tampereelle katsomaan Tappara-HPK-matsia. Voi jospa saisin olla mukana.. No kun en niin "voih!, meidän äiti tekee eväitä :D"

Kolmioleivät

Sekoita keskenään tonnikalaa, raejuustoa, keitettyjä kananmunia ja majoneesia. Levitä tahnaa paahtoleivälle (mieluusti isolle), päälle herkkukurkkuviipaleita, toinen leipäviipale, tahnaa, viipaloitua tomaattia ja kanneksi leipää. Laita päälle paino. Kun leipä on tiivistynyt, leikkaa terävällä veitsellä reunat pois ja leipä kolmioiksi.

Jos otat leivät evääksi, kääri jokainen erikseen Elmu-kelmuun. Seuraksi sopii mainiosti esim. suklaapatukka ja pullo limua.

Mun lapset ei syö herkkukurkkua. Eikä etenkään tomaattia. Matkan varrelta sain puhelun: "Oli aivan älyhyviä leipiä!" Harkitsenkin nyt, että seuraavan kerran teen ne ruisleivästä ja täytteeseen lisään hernekeittoa. (Sukuun kuulumittomille tiedoksi: tomaatin lisäksi inhokki-TOP-kolmosessa.)

*Perhe asui Hämeenlinnassa teinin syntyessä. Neiti oli vain muutaman kuukauden ikäinen, kun "näki" ensimmäisen pelin jäähallissa. Siitä lähtien on ollut Kerhon fanaattinen fani. Puhumaan opittuaan huusi innolla muiden mukana: HP,HP.. Meni varmaan pari vuotta, ennenkuin suostui uskomaan, että siihen kuuluu myös K.

K niinkuin Kummila? Pohjanmaan mumma innostui myös seuraamaan jääkiekkoa meidän perheen mukana. Innostuksen alkuaikoina tuli tv:stä HPK:n peli. Mumma leipoi ja kävi vain kurkistelemassa peliä keittiöstä. Jossakin vaiheessa alkoi ihmetellä (kysyi sitä jopa puhelimessa!), että mitenköhän monta Kummilan veljestä joukkueessa oikein pelaa?
Tänä vuonna joukkueessa pelaa mm. veljekset Sunny-Trading.

HP

Kerho hävis. P*ska.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home